ΜΙΛΑΝ

Καρδιακή πάθηση ο Στρίνιτς, σταματάει μέχρι νεωτέρας το ποδόσφαιρο

France's Kylian Mbappe, left, and Croatia's Ivan Strinic challenge for the ball during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Στρίνιτς AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία και νέος παίκτης της Μίλαν, Ιβάν Στρίνιτς, υποχρεώνεται να σταματήσει, έστω μέχρι νεωτέρας, το ποδόσφαιρο, λόγω καρδιακής πάθησης. Η ανακοίνωση των "ροσονέρι".

Ο Ιβάν Στρίνιτς αντιμετωπίζει καρδιακό πρόβλημα. Όπως έγινε επισήμως γνωστό, πάσχει από καρδιακή υπερτροφία και είναι υποχρεωμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ, ο οποίος έπαιξε στα έξι από τα επτά παιχνίδια της εθνικής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (η ομάδα του έφτασε έως τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τη Γαλλία) και προ ημερών ανακοινώθηκε από τη Μίλαν, έκανε εδώ και καιρό εξετάσεις στην Ιταλία, οι οποίες έδειξαν ότι αντιμετωπίζει αυτήν την πάθηση.

Οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο 31χρονος ακραίος οπισθοφύλακας υπέγραψε στη Μίλαν προερχόμενος από τη Σαμπντόρια. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Χάιντουκ, Ντνίπρο και Νάπολι. Με την εθνική Κροατίας έχει παίξει σε 49 ματς.

AP Photo/Rebecca Blackwell

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ