ΜΙΛΑΝ

Καπέλο: "Ο Μπονούτσι δεν μπορεί να αμυνθεί"

AC Milan's Leonardo Bonucci controls the ball during the Europa League group D soccer match between AC Milan and Rijeka, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Sept. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Leonardo Bonucci controls the ball during the Europa League group D soccer match between AC Milan and Rijeka, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Sept. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την άποψη πως ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν είναι ο κατάλληλος για την άμυνα της Μίλαν εξέφρασε ο Φάμπιο Καπέλο, σε δηλώσεις του στο ''Sky Sport Italia''.

Η άσχημη πορεία της Μίλαν τη φετινή σεζόν έχει προβληματίσει τους φίλους της ομάδας, σε συνάρτηση με τα ποσά που δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, με τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές των ''ροσονέρι'' να δέχονται σκληρή κριτική.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά του παλιού παίκτη και προπονητή του συλλόγου, του Φάμπιο Καπέλο, να σχολιάσει την απόδοση του Λεονάρντο Μπονούτσι, σε δηλώσεις του στο ''Sky Sport Italia''. Ο 71χρονος Ιταλός προπονητής ανέφερε πως ο Μπονούτσι δεν είναι κατάλληλος για την αμυντική γραμμή των Μιλανέζων.

"Ο Μπονούτσι είναι ο καλύτερος Ιταλός αμυντικός όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του. Είναι ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους στον κόσμο", ανέφερε.

"Αλλά δεν μπορεί να παίξει άμυνα. Έχει μεγάλα προβλήματα. Ήταν ιδανικά γι' αυτόν στη Γιουβέντους, όπου ήταν ελεύθερος. Είναι τέλειο για τον Μπονούτσι να παίζει σε άμυνα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Το να παίζει σε άμυνα τεσσάρων είναι δύσκολο", συνέχισε.

Ο Μπονούτσι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Γιουβέντους έναντι 42.000.000 ευρώ, έχοντας αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ