ΜΙΛΑΝ

Ίντερ - Μίλαν: "Ψήνεται" ανταλλαγή Πολιτάνο - Κεσί

AC Milan's Franck Kessie controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Franck Kessie controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Μίλαν θέλει τον Πολιτάνο από την Ίντερ, με τους "νεραζτούρι" να θέλουν τον Φρανκ Κεσί ως αντάλλαγμα για να προχωρήσει το deal.

Στο στόχαστρο της Μίλαν έχει μπει ο Ματέο Πολιτάνο, με τους "ροσονέρι" να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στην Ίντερ για την απόκτηση του 26χρονου. Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ που δεν βρίσκει πολύ χρόνο συμμετοχής επί εποχής Κόντε, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και δεν αναμένεται να αποχωρήσει χωρίς η Ίντερ να πληρωθεί, καθώς ένα χρόνο πριν είχε δαπανήσει 21 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από τη Σασουόλο.

Η Μίλαν δεν θέλει να ξοδέψει πολλά χρήματα τον Ιανουάριο, με τις δύο ομάδες του Μιλάνου να προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή έτσι ώστε να προχωρήσει το deal.

Σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport", η Ίντερ που έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για χαφ αφού οι υποθέσεις των Βιντάλ και Έρικσεν δεν προχωρούν και έχει βάλει στο τραπέζι το όνομα του Φρανκ Κεσί, ως αντάλλαγμα, προκειμένου να δώσει το πράσινο φως για την παραχώρηση του Πολιτάνο. Η Μίλαν δεν είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με τους Μαλντίνι και Μπόμπαν να εξετάζουν την πρόταση της Ίντερ.

Βέβαια, από τότε που ανέλαβε τους "ροσονέρι" ο Στέφανο Πιόλι, ο Ιβοριανός είναι σχεδόν αναντικατάστατος, με τον Ιταλό τεχνκό να θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα του.

Photo Credits: AP / Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ