ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Ίμπρα δεν είναι παίκτης του Europa League"

Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Ίμπρα δεν είναι παίκτης του Europa League"
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μία ακόμα απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του, την επαφή που είχε με τον Ιβάν Γκαζίδη και ξεκαθάρισε με τον εμφατικό τρόπο τα σχέδια του.

Συνέντευξη στο περιοδικό της "Gazzetta dello Sport" έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και η ιταλική εφημερίδα έδωσε μία πρόγευση από όσα είπε. Όπως θα καταλάβετε και από αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω ο Σουηδός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση τη στιγμή που μίλησε.

Πέρα από το να μιλά σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, κάτι που μας έχει συνηθίσει, ξεκαθάρισε με τον εμφατικό τρόπο τα σχέδια του.

Αρχικά, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επεσήμανε: "Ο Ίμπρα παίζει για να κερδίσει κάτι αλλιώς κάθεται σπίτι του. Μου είπαν ότι το να αποσυρθώ στην Αμερική θα ήταν εύκολο, έτσι γύρισα την Μίλαν. Είμαι εδώ για το πάθος, ουσιαστικά παίζω τζάμπα. Μετά η κατάσταση με τον κορωνοϊό τα σταμάτησε όλα και ίσως με αυτό τον τρόπο κάτι που έλεγε να σταματήσω. Ευτυχώς επιστρέψαμε και πάλι, είχα ένα πρόβλημα αλλά σε δύο ημέρες το ξεπέρασα. Έτσι είναι ο Ίμπρα. Αλλά μου είπαν να πάω σιγά. Ο Ίμπρα γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο και ακόμα μπορεί να είναι ο κορυφαίος"

Για την παραονή του στην Μίλαν τόνισε: "Θα δούμε πως θα νιώθω σε δύο μήνες. Πως θα είναι και η ομάδα. Αν είναι έτσι η κατάσταση και τότε, είναι απίθανο να με δείτε στην Μίλαν την νέα χρονιά. Ο Ίμπρα δεν είναι παίκτης του Europa League και η Μίλαν δεν είναι ομάδα που ανήκει εκεί".

Για τη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Γκαζίδη δήλωσε: "Του εξήγησα τι θέλω και μου είπε κι αυτός τι θέλει για την ομάδα. Του είπα ότι αυτή δεν είναι η... Μεγάλη Μίλαν της οποίας κάποτε ήμουν παίκτης και πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο Ίμπρα είναι εδώ, θα το φροντίσει. Πρέπει να είμαι εδώ αλλιώς θα χάσεις τους φιλάθλους. Δεν ξέρω αν θα πάω σε άλλη ομάδα μετά την Μίλαν, δεν κλείνω ποτέ... πόρτες".

Σε ερώτηση για τα σενάρια που θέλουν την Μίλαν να μιλά με τον Ραλφ Ράνγκνικ για να αντικαταστήσει τον Στέφανο Πιόλι είπε: "Ποιος είναι ο Ράνγκνικ; Δεν ξέρω καν ποιος είναι..."

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ