ΜΙΛΑΝ

Η Χάμαρμπι θα μεταδώσει live την προπόνηση του Ιμπραχίμοβιτς

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο επιθετικός της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, γυμνάζεται με τη Χάμαρμπι στην οποία κατέχει το 23,5% των μετοχών και η σουηδική ομάδα θα μεταδώσει ζωντανά για χάρη του 38χρονου την προπόνηση της Παρασκευής.

Μπορεί να μη γνωρίζει πότε θα επιστρέψει η δράση ή εάν η επόμενη σεζόν - όποτε αυτή ξεκινήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού - θα τον βρει στη Μίλαν, αλλά ο ίδιος φροντίζει να διατηρείται σε φόρμα.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, Σουηδία, και συμμετέχει στις προπονήσεις της Χάμαρμπι. Άλλωστε, η ομάδα της Στοκχόλμης δεν είναι μια τυχαία ομάδα για τον 38χρονο.

Κατέχει ποσοστό ύψους 23,5% του συνολικού πακέτου μετοχών της "μπάγεν". Ξεκίνησε προπονήσεις την Πέμπτη 9 Απριλίου με τη Χάμαρμπι.

Η σουηδική ομάδα εκμεταλλεύεται τη δημοφιλία του Ζλάταν και για χάρη του θα μεταδώσει ζωντανά από τη σελίδα της την προπόνηση της Παρασκευής (24/4), η οποία ξεκινά στις 11:00 (ώρα Ελλάδας).

Όπως μετέφεραν στο Sport24.gr τόσο ο προπονητής της Ακρόπολις, Γιάννης Χριστόπουλος, όσο και ο πρώην εξτρέμ της ομάδας, Κώστας Σταυροθανασόπουλος, η ρουτίνα συνεχίζεται κανονικά στη χώρα η οποία επιλέγει διαφορετική στρατηγική αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιθετικός της Μίλαν είχε υποστηρίξει σε ανάρτησή του στα μέσα Μαρτίου: "Αν δεν έρθει ο ιός στον Ζλάταν, ο Ζλάταν θα πάει στον ιό".

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ