ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν βγάζει στο... σφυρί Λοκατέλι - Σίλβα

AC Milan's Andre Silva gestures during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and AC Milan at the Emirates stadium in London, Thursday, March, 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
AC Milan's Andre Silva gestures during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and AC Milan at the Emirates stadium in London, Thursday, March, 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Έτοιμη να φορέσει... κορδέλα στους Μάνουελ Λοκατέλι και Αντρέ Σίλβα είναι η Μίλαν, η οποία ξεκινάει την επιχείρηση "ξεσκαρτάρισμα" του ρόστερ.

Μετά τις αφίξεις, έρχεται η ώρα των αναχωρήσεων από το έμψυχο δυναμικό της Μίλαν, η οποία θέλει να "ξεφορτωθεί" τα... βαρίδια των Μάνουελ Λοκατέλι και Αντρέ Σίλβα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", η παρουσία των δύο άσων στο ιταλικό ρόστερ κρίνεται περιττή από τον αλενατόρε, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος τους δείχνει την πόρτα της εξόδου από το “Σαν Σίρο”.

Φαβορί για την απόκτηση του Μάνουελ Λοκατέλι θεωρείται η Σασουόλο, η οποία εμφανίζεται πρόθυμη να εκπληρώσει τα οικονομικά "θέλω" των Μιλανέζων, ξοδεύοντας ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, εκπρόσωπος των "νεροβέρντι" βρίσκεται στην πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας, ώστε να διαπραγματευτεί τους όρους της συμφωνίας, η οποία "σκαλώνει" -προς το παρόν- στην απαίτηση να συμπεριληφθεί στο deal το δικαίωμα επαναγοράς του 20χρονου ταλαντούχου αμυντικού μέσου, από πλευράς "ροσονέρι". Πάντως, εύκολα ή δύσκολα ο νεαρός Ιταλός χαφ αναμένεται να καταλήξει στον σύλλογο που εδρεύει στην περιφέρεια Emilia-Romagna.

Ταυτόχρονα, την εξώπορτα του Μιλανέλο πρόκειται να αντικρίσει και ο Αντρέ Σίλβα. Ο Πορτογάλος επιθετικός μπορεί να ήρθε πέρσι μετά βαΐων και κλάδων, ωστόσο δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα 40 εκατ. που δαπανήθηκαν στην Πόρτο για χάρη του.

Ο 22χρονος πρώην φορ των "δράκων" του Οπόρτο διένυσε περίοδο παρατεταμένης αφλογιστίας στη Serie A, καθώς σε 24 εμφανίσεις κατέγραψε μόλις 2 τέρματα στη rookie του σεζόν με τη φανέλα του ιταλικού κλαμπ.

Το όνομα του Ίβηρα επιθετικού βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι της Σεβίλλης, η οποία θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ