ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν επιβεβαίωσε την απόκτηση του Κάλινιτς

FILE - In this Sunday, Feb. 19, 2017 file photo, Fiorentina's Nikola Kalinic keeps his eyes on the ball during a Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy. Fiorentina forward Nikola Kalinic has missed training Thursday, Aug. 17, 2017 as he attempts to push through a move to AC Milan. Fiorentina says Kalinic did not have permission to skip Thursday's training session and had not given any reason. (AP Photo/Antonio Calanni, Files)
FILE - In this Sunday, Feb. 19, 2017 file photo, Fiorentina's Nikola Kalinic keeps his eyes on the ball during a Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy. Fiorentina forward Nikola Kalinic has missed training Thursday, Aug. 17, 2017 as he attempts to push through a move to AC Milan. Fiorentina says Kalinic did not have permission to skip Thursday's training session and had not given any reason. (AP Photo/Antonio Calanni, Files) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μετά από "φλερτ" μηνών, ο Νίκολα Κάλινιτς θα γίνει παίκτης της Μίλαν ίσως και τη Δευτέρα, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος.

Ο Νίκολα Κάλινιτς αποτελεί την ενδέκατη προσθήκη στο ρόστερ της Μίλαν, όπως έγινε γνωστό με ένα tweet από τον σύλλογο το απόγευμα της Κυριακής. Από το πρωί της ημέρας υπήρχαν ρεπορτάζ που ήθελαν τον 29χρονο επιθετικό να περνάει ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα και οι "ροσονέρι" φρόντισαν να τα επιβεβαιώσουν.

Ο διεθνής Κροάτης αναμένεται να κοστίσει 5.000.000 ευρώ φέτος και να παραχωρηθεί από τη Φιορεντίνα με τη μορφή δανεισμού, ο οποίος θα μετεξελιχθεί σε υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι του 2018 με ακόμα 20.000.000 ευρώ.

Ο Κάλινιτς αρνείται να προπονηθεί με τους "βιόλα" εδώ και μέρες, στην προσπάθειά του να πιέσει για ένα αίσιο τέλος στο σίριαλ της μεταγραφής του που υφίσταται από την αρχή του καλοκαιριού. Η Έβερτον, μάλιστα, προσέφερε περισσότερα χρήματα για την απόκτησή του, ωστόσο ο Κάλινιτς έχει συμφωνήσει με τους "ροσονέρι" και δεν ήθελε να αλλάξει ρότα.

Αυτή θα είναι η ενδέκατη απόκτηση της Μίλαν το φετινό καλοκαίρι και η δεύτερη επιθετικού, μετά από τον Αντρέ Σίλβα. Με την παραχώρηση του Κάρλος Μπάκα στη Βιγιαρεάλ και του Τζιανλούκα Λαπαντούλα στην Τζένοα με τη μορφή δανεισμών, η απόκτηση ενός ακόμα φορ περιοχής ήταν απαραίτητη για τον Βιντσέντζο Μοντέλα.

Από τη στιγμή που περιπτώσεις όπως ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Άλβαρο Μοράτα και Ντιέγκο Κόστα δεν ήταν δυνατό να αποκτηθούν για διάφορους λόγους, ο Κάλινιτς ήταν η εναλλακτική η οποία ενεργοποιήθηκε με την έναρξη της σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ