ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν "έκλεισε" τον MVP του Κόπα Άφρικα με 16 εκατ. ευρώ

Algeria's Ismael Bennacer and Senegal's Lamine Gassama fight for the ball during the African Cup of Nations final soccer match between Algeria and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 19, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Algeria's Ismael Bennacer and Senegal's Lamine Gassama fight for the ball during the African Cup of Nations final soccer match between Algeria and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 19, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ποδοσφαιριστής της Μίλαν έγινε ο Αλγερινός, Ισμαέλ Μπενασέρ ο οποίος συμφώνησε με τους "ροσονέρι" για πέντε χρόνια αντί 16 εκατ. ευρώ.

Ο Ισμαέλ Μπενασέρ συμφώνησε με την Μίλαν και ανακοινώθηκε. Ο Αλγερινός χαφ εντυπωσίασε στο Κόπα Άφρικα και αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, ενώ η ομάδα του κατέκτησε και το τρόπαιο.

Η Μίλαν πλήρωσε στην Έμπολι 16 εκατ. ευρώ και ο παίκτης από την πλευρά του υπέγραψε πενταετές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπενασέρ είχε περάσει από την Άρσεναλ και όταν παραχωρήθηκε στο ιταλικό κλαμπ, οι "Κανονιέρηδες" διατήρησαν μία οψιόν για να ματσάρουν όποια πρόταση ερχόταν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Εν τέλει ο Ουνάι Έμερι δεν θέλησε να ανακατευτεί στην υπόθεση Μπενασέρ και η Μίλαν προχώρησε με άνεση στην απόκτηση του στόχου της.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ