ΜΙΛΑΝ

H Μίλαν αποκάλυψε το νούμερο του Ιμπραχίμοβιτς

AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 6, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 6, 2012. (AP Photo/Luca Bruno) AP

H Μίλαν αποκάλυψε, μέσω των social media, το νούμερο που θα φοράει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν και το οποίο δεν είναι το αγαπημένο του Νο.9 λόγω Κριστόφ Πιόντεκ. (VIDEO)

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στη Μίλαν ύστερα από 7.5 χρόνια προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φιλάθλους, οι οποίοι τον βλέπουν ως τον μοναδικό που μπορεί να επαναφέρει την ομάδα σε τροχιά Ευρώπης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (02/01) ο "Ίμπρα" έφτασε στο Μιλάνο, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο, ενώ λίγες ώρες αργότερα η Μίλαν ανακοίνωσε, μέσω τον social media, το νούμερο που θα φοράει ο 38χρονος σούπερ σταρ.

Ο Σουηδός επιθετικός άφησε το αγαπημένο του Νο.9, το οποίο έχει... καπαρώσει ο Κριστόφ Πιόντεκ, επιλέγοντας το Νο.21, το οποίο είναι μία παραλλαγή των αρχικών του (σ.σ. "ΖΙ").

Δείτε το video:

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μίλαν: Ντελίριο ενθουσιασμού στην άφιξη του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς
Επίσημο: Στην Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ