ΜΙΛΑΝ

"Γκαζώνει" για Μπακαγιόκο η Μίλαν

Chelsea's Tiemoue Bakayoko, right, breaks away from Southampton's Mario Lemina during the English Premier League soccer match between Chelsea and Southampton at Stamford Bridge in London, Saturday Dec. 16, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Tiemoue Bakayoko, right, breaks away from Southampton's Mario Lemina during the English Premier League soccer match between Chelsea and Southampton at Stamford Bridge in London, Saturday Dec. 16, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Επιταχύνει για να κλείσει τον Τιεμού Μπακαγιόκο η Μίλαν, καλύπτοντας την τρύπα στον ιταλικό άξονα, με τον κεντρικό μέσο της Τσέλσι.

Έτοιμη να ολοκληρώσει το πρώτο της "χτύπημα" επί εποχής Λεονάρντο - Μαλντίνι είναι η Μίλαν, καθώς απέχει ένα βήμα από τον δανεισμό του άσου της Τσέλσι, Τιεμού Μπακαγιόκο .

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", οι "ροσονέρι" απέχουν μία... ανάσα από τον ακούραστο εργάτη της Τσέλσι, ο οποίος πρόκειται να πάρει... φύλλο πορείας για το Μιλάνο, με τη μορφή δανεισμού, ενισχύοντας τον (νευραλγικό) χώρο του άξονα.

Ο 23χρονος υψηλόσωμος χαφ (1.89 μ.) -που κόστισε 40 εκατ. ευρώ στους "μπλε"- δεν δικαιολόγησε τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του από τη Μονακό το προηγούμενο καλοκαίρι, καθώς κατάφερε να αφήσει το... στίγμα του στο κέντρο, με συνέπεια να παραχωρείται ως δανεικός, έπειτα από μόλις έναν χρόνο παρουσίας στο Λονδίνο.

Ο ανασταλτικός μέσος με τις αστείρευτες δυνάμεις θα προσπαθήσει να... εξιλεωθεί στους Μιλανέζους, ανακτώντας το χαμένο ποδοσφαιρικό έδαφος στο "Σαν Σίρο".

Όπως όλα δείχνουν, το πρώην "μηχανάκι" της ομάδας του Πριγκιπάτου θα γνωρίσει από κοντά τον κόσμο του Calcio, αφού το ντουέτο των Λεονάρντο - Μαλντίνι ψάχνει τη φόρμουλα για την ολοκλήρωση του deal, με το κλαμπ του Λονδίνου να γλιτώνει την ετήσια αμοιβή του Γάλλου κεντρικού χαφ, που ανέρχεται σε 6.9 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ