ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκατούζο: "Τσαλχάνογλου και Κουτρόνε άλλαξαν το ματς"

EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο υποστήριξε ότι η Μίλαν γύρισε το ματς με τον Ολυμπιακό χάρη στην απόδοση των Τσαλχάνογλου και Κουτρόνε, που πέρασαν ως αλλαγή στο ματς στο 54'.

Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως οι "ροσονέρι" αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα μέχρι να φτάσουν στην ισοφάριση και χαρακτήρισε πολύ ποιοτική τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Οι δύο αλλαγές με Τσαλχάνογλου και Κουτρόνε άλλαξαν υπέρ μας το ματς. Μας έδωσαν διαφορετικό ρυθμό, κάποιοι παίκτες είχαν κουραστεί, αυτοί οι δύο μας έσπρωξαν επιθετικά. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν η κρίσιμη στιγμή για μας. Μέχρι τότε είχαμε πολλά προβλήματα από τον Ολυμπιακό.

Δεν πιέζαμε σωστά, δεν είχαμε καλή λειτουργία, η άμυνα είχε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί. Δεν ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα, ο Ολυμπιακός κράτησε την μπάλα σωστά", τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Μίλαν που ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι "ροσονέρι" είχαν θέματα στη μεσαία γραμμή:

"Όντως είχαμε προβλήματα στην μεσαία γραμμή, όμως το κέντρο του Ολυμπιακού είναι πολύ ποιοτικό. Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει ποιοτική ομάδα, νομίζω ότι τα προβλήματα του είναι αμυντικά. Για μας η βελτίωση πρέπει να έρθει συνολικά και όχι μόνο στη μεσαία γραμμή".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ