ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο: "Μοιάζουμε με μουσική μπάντα"

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο τεχνικός της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, υποστήριξε ότι το πρόβλημα των "ροσονέρι" δεν είναι ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και παρομοιάσε την ομάδα του με μουσική μπάντα.

Η Μίλαν συνεχίζει τις απογοητευτικές εμφανίσεις με τον Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία, αφού αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Αταλάντα στο "Σαν Σίρο" και παρέμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο "Ρίνο" απέκρουσε την κριτική που δέχεται από τον Τύπο της γειτονικής χώρας, ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και μίλησε για... μουσική μπάντα.

"Παραίτηση; Είναι δύσκολη κατάσταση. Το πρόβλημα δεν είμαι εγώ, είναι ότι δεν είμαστε ομάδα. Δεν ξέρουμε να αντιδράσουμε. Μας λείπει η επιθετικότητα. Δεν είχα πρόθεση να παραιτηθώ, είμαι στη διάθεση της διοίκησης και ο,τι αποφασίσει.

Σέβομαι την ομάδα και δεν θέλω να είμαι βάρος της. Αξίζω τις αποδοκιμασίες, είμαι εγώ αυτός που επιλέγει τους έντεκα που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.

Θα κάνουμε προπόνηση την Κυριακή, τα Χριστούγεννα (Δευτέρα) το πρωί. Την Τρίτη θα συγκεντρωθούμε και την Τετάρτη θα παίξουμε με την Ίντερ για το Coppa Italia. Για όσους έρχονται να μας δουν, μοιάζουμε με μια μουσική μπάντα", υποστήριξε ο Γκατούζο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ