ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκατούζο μετά την ήττα από την Μπέτις: "Δεν σκέφτομαι τον κ@@ο μου, μόνο τη λύση του προβλήματος"

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives indications during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Friday, Aug. 31, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives indications during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Friday, Aug. 31, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζενάρο Γκατούζο άστραψε και βρόντηξε μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπέτις, τονίζοντας πως η Μίλαν δεν έχει ταυτότητα και πως τον ίδιο δεν τον νοιάζει η θέση του αλλά πώς να λύσει το πρόβλημα.

Λίγες ημέρες πριν είχε καλύψει απόλυτα τους ποδοσφαιριστές της Μίλαν, θεωρώντας πως έδωσαν τα πάντα κόντρα στην Ίντερ και πως άδικα δέχτηκαν τόσο σκληρή κριτική για την ήττα στο "Derby della Madonnina".

Το βράδυ της Πέμπτης όμως ο Τζενάρο Γκατούζο έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, με τον τεχνικό της Μίλαν να είναι απογοητευμένος από την παρουσία της ομάδας του στην εντός έδρας ήττα από την Μπέτις στο Europa League (1-2) και να χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου ενόψει της συνέχειας. Συνέχειας που όπως ξεκαθάρισε, δεν ξέρει αν θα τον βρει στον πάγκο των "ροσονέρι"...

"Δεν με πειράζει η ήττα, αυτό που με ενοχλεί είναι η εμφάνιση και ο τρόπος που παίξαμε. Για έναν προπονητή είναι δύσκολο να επιστρέφει απόψε σπίτι και να σκεφτεί το ματς με την Μπέτις. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις.

Αυτή τη στιγμή εκείνο που με ανησυχεί, και δεν είναι δικαιολογία για το ντέρμπι με την Ίντερ, είναι η νοοτροπία μας και το γεγονός πως είμαστε ευάλωτοι, εύθραστοι. Δεν έχει να κάνει με αλλαγές συστημάτων", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο "Ρίνγκιο", για να γίνει κατόπιν πιο επιθετικός στη συνέχεια.

"Βλέπω μία ομάδα ευάλωτη, φοβισμένη, η οποία έχει χάσει την αυτοπεποίθηση που είχε 25 ημέρες πριν. Θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί έσβησαν ξαφνικά τα φώτα. Εάν κόντρα στην Ίντερ είδα κάτι θετικό όσον αφορά στην αγριάδα και στην νοοτροπία, απόψε είδα μία ομάδα που ήταν σε δύσκολη θέση σε όλους τους τομείς.

Τόσο εγώ, που είμαι ο πρώτος υπεύθυνος, όσο και η ομάδα, παρουσιάσαμε μία πολύ άσχημη εικόνα. Σύμφωνα με εσάς τους δημοσιογράφους σκέφτομαι τον πάγκο μου και τον κ@@ο μου; Δεν σκέφτομαι ούτε τον πάγκο ούτε τον κ@@ο μου, αλλά το πώς θα λύσω το πρόβλημα αν μου δοθεί η ευκαιρία.

Εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση και όπως έχω πει, εξαρτώμαι από τα αποτελέσματα. Η εμφάνισή μας δεν είναι εμφάνιση που αξίζει η Μίλαν, ό,τι και να συμβεί από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα".

ΜΙΛΑΝ - ΜΠΕΤΙΣ 1-2 (HIGHLIGHTS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ