ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο για Ιγκουαΐν: "Δύσκολα να μεταπείσεις κάποιον που έχει κάνει τις επιλογές του..."

AC Milan coach Gennaro Gattuso congratulates Gonzalo Higuain at the end of the Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 28, 2018. AC Milan won 3-2. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso congratulates Gonzalo Higuain at the end of the Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 28, 2018. AC Milan won 3-2. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζενάρο Γκατούζο προανήγγειλε με δηλώσεις του την αποχώρηση του Ιγκουαΐν από την Μίλαν, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Αργεντινός έχει επιλέξει την Τσέλσι ως νέο σταθμό στην καριέρα του.

Οι φίλοι της Μίλαν πανηγύρισαν το βράδυ του Σαββάτου την επικράτηση της ομάδας τους με 2-0 επί της Σαμπντόρια στο "Μαράσι" και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όμως λίγο αργότερα το χαμόγελο μετριάστηκε.

Αιτία οι δηλώσεις του Τζενάρο Γκατούζο στη μεικτή ζώνη αλλά και στη συνέντευξη Τύπου, με τον 41χρονο τεχνικό να ερωτάται για το μέλλον του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στους "ροσονέρι" και να αφήνει να εννοηθεί πως ο "Πιπίπα" έχει πάρει την απόφασή του να φύγει, με την Τσέλσι να του έχει ανοίξει την αγκαλιά της.

"Όταν ένας παίκτης κάνει τις επιλογές του, είναι δύσκολο να τον πείσεις για το αντίθετο. Έχουμε μία πολύ ειλικρινή σχέση και λέει ο ένας πράγματα κοιτάζοντας τον άλλο.

Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της Μίλαν αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Του έχω μιλήσει αλλά είναι δύσκολο να του δώσω συμβουλή επειδή η καριέρα ενός παίκτη διαρκεί μόνο 13-14 χρόνια. Είναι δική του η καριέρα, όχι δική μου.

Το σημαντικότερο πράγμα είναι να μιλάμε ως άνδρες, να κοιταζόμαστε στα μάτια και να μιλάμε αληθινά. Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που τον κάνει δυστυχισμένο γιατί τον βλέπω χαρούμενο στα αποδυτήρια. Εάν ήταν πάντως στο χέρι μου, θα τον κρατούσα σπίτι μου και θα του έδινα το βραδινό φαγητό μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκατούζο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, με τις δηλώσεις αυτές ο "Ρίνγκιο" ουσιαστικά ομολόγησε πως ο Ιγκουαΐν έχει αποφασίσει να πάει στην Τσέλσι, εκεί όπου θα βρεί τον Μαουρίτσιο Σάρι με τον οποίο είχε μία εξαιρετική συνεργασία από την εποχή που ήταν μαζί στη Serie A, στην Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ