ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο: "Διάδοχός μου ο Ντε Γιονγκ"

Γκατούζο: "Διάδοχός μου ο Ντε Γιονγκ"

Ο Τζενάρο Γκατούζο "έδειξε" τον διάδοχό του στη μεσαία γραμμή της Μίλαν ενώ κατέθεσε την άποψή του για το πώς θα διεκδικήσουν ξανά ευρωπαϊκούς τίτλους οι ιταλικές ομάδες. Κοντά σε συμφωνία με Μπόατενγκ οι "ροσονέρι".

"Στη μεσαία γραμμή της Μίλαν μου αρέσει πολύ ο Ντε Γιονγκ. Σε αντίθεση με εμένα είναι ένας αθόρυβος ηγέτης, αλλά έχει όλες τις δυνατότητες για να γίνει ένας άνθρωπος κλειδί", τόνισε σε συνέντευξή του ο Τζενάρο Γκατούζο, ερωτηθείς για το ποιός είναι ο παίκτης που μπορεί να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής στο υπάρχον ρόστερ της Μίλαν, ενώ για την εθνική Ιταλίας υπογράμμισε πως για αυτό τον ρόλο είναι ιδανικός ο Ντε Ρόσι.

Το άλλοτε Νο 8 των Μιλανέζων έδειξε επίσης και το δρόμο για να επιστρέψουν οι ιταλικοί σύλλογοι στις επιτυχίες στην Ευρώπη. "Για να φτάσεις μακριά στο Champions League χρειάζεται σε μία ομάδα να υπάρχουν παίκτες 22-23 παίκτες πρωταθλητές, πρώτης γραμμής.

Εάν η Μίλαν και οι άλλες ιταλικές ομάδες θέλουν να ξαναγίνουν ανταγωνιστικές στην Ευρώπη, θα πρέπει να ξαναξεκινήσουμε τις επενδύσεις. Το ιταλικό ποδόσφαιρο περιμένει να τελειώσει η οικονομική κρίση, έχει ανάγκη από νέα στάδια και οι μεγάλοι επιχειρηματίες του διαμετρήματος του Μπερλουσκόνι, του Ανιέλι και του Μοράτι, να κάνουν σημαντικές επενδύσεις".

Γκατούζο: "Διάδοχός μου ο Ντε Γιονγκ"

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sportmediaset", ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει επίσημα στη Μίλαν. Ο Γκανέζος άσος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Σάλκε (έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν) και προπονείται με τους "ροσονέρι" από την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τους Γερμανούς και θα υπογράψει τον Ιανουάριο εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με την πρώην ομάδα του.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ