ΜΙΛΑΝ

Gazzetta: "Αντίο στην Μίλαν από Ιμπραχίμοβιτς στο φινάλε της σεζόν"

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναμένεται να αφήσει την Μίλαν στο φινάλε της σεζόν και να γυρίσει στην πατρίδα του για να παίξει στην Χάμαρμπι, υποστηρίζει η "Gazzetta dello Sport".

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη κερδισμένη στη μάχη της απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον περασμένο Ιανουάριο, με τους ροσονέρι να αποσπούν την υπογραφή του παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό που συνάντησαν από τις Νάπολι και Μπολόνια, ωστόσο δεν θα χαρεί για πολύ καιρό ακόμα τον Σουηδό επιθετικό.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport "οι σχέσεις του 38χρονου με την Μίλαν δεν είναι οι ίδιες με αυτές που υπήρχαν τον Ιανουάριο και ως αποτέλεσμα είναι πολύ λίγες πλέον οι πιθανότητες να επεκτείνει το συμβόλαιό του με το σύλλογο και για τη νέα σεζόν".

Επιπλέον, η εφημερίδα του Μιλάνου αναφέρει πως ο επικρατέστερος νέος σταθμός στην καριέρα του "Ίμπρα" είναι η Χάμαρμπι, με δεδομένο πως έχει μερίδιο μετοχών εκεί ενώ είναι και η ομάδα με την οποία έκανε αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας που βρισκόταν στην πατρίδα του.

Gazzetta: "Αντίο στην Μίλαν από Ιμπραχίμοβιτς στο φινάλε της σεζόν"

Αν και είναι αυτή τη στιγμή τραυματίας λόγω προβλημάτων στη γάμπα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως κάνει αγώνα αγώνα δρόμου για να είναι 100% έτοιμος και μάλιστα να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στον αγώνα πρωταθλήματος με την Λέτσε στις 22 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ