ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβαλαν την Μίλαν να παίξει 12:30 και "φόρτωσε" ο Γκατούζο!

AC Milan coach Gennaro Gattuso looks on during the Europa League soccer match between AC Milan and F-91 Dudelange at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso looks on during the Europa League soccer match between AC Milan and F-91 Dudelange at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το πρόγραμμα 14ης αγωνιστικής της Serie A φέρνει την Μίλαν να παίζει στο "Σαν Σίρο" το μεσημερι της Κυριακής και ο Τζενάρο Γκατούζο έριξε τα βέλη του προς τους ανθρώπους της ιταλικής ομοσπονδίας.

Βράδυ Πέμπτης και η Μίλαν αντιμετωπίζει την Ντουντελάνζ στο "Σαν Σίρο" για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με τους "ροσονέρι" να επικρατούν 5-2 και να ετοιμάζονται πλέον για τον "τελικό" με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με στόχο την πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης.

Το αποτέλεσμα αυτό, που συνδυάστηκε μάλιστα με ανατροπή (είχαν βρεθεί να χάνουν με 2-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου) και με τέσσερα γκολ στο τελευταίο ημίωρο, έφερε μεν χαμόγελα, όμως δεν κράτησαν για πολύ αφού το μυαλό πήγε στο ματς με την Πάρμα που είναι προ των πυλών!

Για την ακρίβεια, η Μίλαν θα χρειαστεί να δώσει ματς μέσα σε διάστημα 2,5 ημερών, αφού το μεσημέρι της Κυριακής, στις 12:30 ώρα Ιταλίας, θα αντιμετωπίσει την αρκετά επικίνδυνη Πάρμα στο "Σαν Σίρο", με την ξεκούραση να παίρνει αναβολή...

Το πρόγραμμα μάλιστα εκνεύρισε σε τέτοιο βαθμό τον Τζενάρο Γκατούζο που δεν άντεξε και έκανε παράπονα με δηλώσεις που παραχώρησε την Παρασκευή.

"Μου φαίνεται παράλογο να να παίζουμε στις 18:55 την Πέμπτη και είμαστε στο πρώτο ματς του κυριακάτικου προγράμματος. Δεν θέλω να δημιουργήσω πολεμική αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει", τόνισε μεταξύ άλλων ο "Ρίνγκιο" για να συμπληρώσει: "Θα είναι ένα ματς που θα χρειαστεί να πολεμήσουμε, δεν θέλω δικαιολογίες και θα είμαστε έτοιμοι και για αυτό το ματς.

Η Πάρμα είναι δυνατή και έχει παίκτες γρήγορους στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι. Εάν παίξουμε όπως με την Ντουντελάνζ δεν φτάνει, χρειάζεται περισσότερη ενέργεια. Δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ