ΜΙΛΑΝ

Ετοιμάζει κίνηση για Φάμπρεγας η Μίλαν!

Chelsea's Cesc Fabregas gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Cesc Fabregas gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μίλαν ετοιμάζει κίνηση για να αποκτήσει τον Σεσκ Φάμπρεγας, καθώς η πορεία του στην Τσέλσι φαίνεται πως ολοκληρώνεται.

Ο Ισπανός μέσος Σεσκ Φάμπρεγας είναι στα ραντάρ της Μίλαν. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θέλει να τον κάνει δικό της και ίσως ξεκινήσει άμεσα στην προσπάθεια απόκτησης του.

Όπως αναφέρουν το "Football Italia" η Μίλαν θέλει να φέρει στην Ιταλία τον 31χρονο άσο και βολιδοσκοπεί την περίπτωση του. Μάλιστα, από τον Ιανουάριο του 2019 μπορεί να τον εξασφαλίσει ως ελεύθερο, καθώς το συμβόλαιο με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Φάμπρεγας δεν έχει θέση στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Λονδίνο και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της, φέρνοντας τον Ισπανό για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Serie A.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ