ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση των οργανωμένων της Μίλαν κατά των παικτών

AC Milan fans display a banner during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona, at the Milan San Siro stadium, Italy, Wednesday, Dec. 13, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan fans display a banner during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona, at the Milan San Siro stadium, Italy, Wednesday, Dec. 13, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται στους παίκτες για την εμφάνισή τους κόντρα στην Ίντερ.

Η Μίλαν ηττήθηκε με 1-0 από την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου και οι οπαδοί της δεν είδαν με θετικό μάτι όχι μόνο την ήττα, αλλά και την εμφάνιση των παικτών της ομάδας τους. Με μία αιχμηρή ανακοίνωση οι οπαδοί των "ροσονέρι" χαρακτήρισαν ως ντροπή την εμφάνιση των παικτών του Γκατούζο.

Επιπρόσθετα του ζητούν να σεβαστούν τους φιλάθλους οι οποίοι είναι στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Curva Sud: "Τα ντέρμπι παίζονται. Αγωνίζεσαι, μάχεσαι, φτύνεις αίμα και μπορεί να χάσεις. Χθες δεν υπήρχε τίποτα! Ντροπή σε όλους σας! Σεβαστείτε τους οπαδούς που ολόκληρες νύχτες τραγουδούν για να σας ντοπάρουν και που τραγουδούσαν 90 λεπτά χθες βράδυ και σήμερα είναι άφωνοι. Όσοι αγαπούν τη Μίλαν το κάνουν αβίαστα, ανεξάρτητα, όμως πιθανότατα ζητάμε πράγματα που είναι ουτοπικά σε αυτή την εποχή".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ