ΜΙΛΑΝ

Επίσημο: Τέλος από τη Μίλαν ο Γκατούζο

Επίσημο: Τέλος από τη Μίλαν ο Γκατούζο

Η Μίλαν ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος καθοδήγησε τους "ροσονέρι" τους τελευταίους 18 μήνες. Παρελθόν και ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ, Λεονάρντο.

Ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μίλαν στις 27 Νοεμβρίου 2017. Ύστερα από 547 μέρες ο Ιταλός κόουτς αποτελεί και επισήμως παρελθόν. Οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν την αποχώρηση του άλλοτε προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος το διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα του Μιλάνου είχε απολογισμό 40 νίκες, 22 ισοπαλίες και 20 ήττες.

Η Μίλαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνοντας λόγο για έναν "αληθινό θρύλο, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο και τα κατάφερε περίφημα, κατακτώντας τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2012-2013". Αν ο Γκατούζο έμενε μέχρι το 2021 στον πάγκο, όπως όριζε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει, θα αύξανε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 5.500.000 ευρώ!

Εκτός από τον Γκατούζο, παρελθόν αποτελεί και ο Λεονάρντο. Ο αθλητικός διευθυντής παραιτήθηκε από το πόστο που κατείχε στη Μίλαν από τον Ιούλιο του 2018. Οι "ροσονέρι" τερμάτισαν φέτος στην πέμπτη θέση της Serie A, εξασφαλίζοντας μια θέση στους ομίλους του Europa League. Όσο για το αύριο της Μίλαν χωρίς τον Γκατούζο στον πάγκο, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", φαβορί για να αναλάβει το χρίσμα είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μέσω... Λουίς Κάμπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ