ΜΙΛΑΝ

Επίσημο: Στη Μίλαν ο Πιόλι

Inter Milan coach Stefano Pioli gives instructions during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 28, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Stefano Pioli gives instructions during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 28, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Μίλαν ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στέφανο Πιόλι, ο οποίος διαδέχεται τον Μάρκο Τζανπάολο στην τεχνική ηγεσία, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

O Στέφανο Πιόλι είναι με κάθε επισημότητα νέος προπονητής της Μίλαν. Οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 54χρονου τεχνικού, ο οποίος αντικαθιστά τον Μάρκο Τζανπάολο, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

Ο πρώην τεχνικός των Ίντερ και Φιορεντίνα ήταν ο ένας από τους δύο βασικούς υποψηφίους για τη θέση μαζί με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τους Πάολο Μαλντίνι και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν να μην βρίσκουν τη χρυσή τομή με τον Σπαλέτι το βράδυ της Δευτέρας (ελέω και του συμβολαίου που έχει ακόμα με την Ίντερκαι τις οικονομικές επιπλοκές που παρουσιάστηκαν) και να έρχονται έτσι σε συμφωνία με τον Πιόλι.

Κατά το παρελθόν, ο Ιταλός τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο των Κιέβο Βερόνα, Παλέρμο, Μπολόνια, Λάτσιο, Ίντερ και Φιορεντίνα, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από μία διετία.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ