ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εφιάλτης για τον Γκατούζο και οι τρεις επιθετικοί του ενόψει Ολυμπιακού!

Εφιάλτης για τον Γκατούζο και οι τρεις επιθετικοί του ενόψει Ολυμπιακού!
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Μίλαν μετράει τρεις σερί ισοπαλίες στη Serie A όμως ο Τζενάρο Γκατούζο αποκάλυψε πως δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του τραυματία Ιγκουαΐν στο ματς με την Σασουόλο. Αμφίβολοι και οι Μπορίνι-Κουτρόνε!

Xειρότερα δεν θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για την Μίλαν μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές στη Serie A (εκείνη χρωστάει το ματς της πρεμιέρας με την Τζένοα): το μοναδικό τρίποντο που έχει πάρει είναι κόντρα στην Ρόμα, εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη, ενώ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Κάλιαρι, Αταλάντα και Έμπολι.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα "βάσανα" στον Τζενάρο Γκατούζο, είναι υποχρεωμένος να προετοιμάσει την ομάδα του για το δύσκολο ματς με την (3η της βαθμολογίας) Σασουόλο, όπου κινδυνεύει να μην έχει ούτε έναν κλασικό επιθετικό.

Ο Ιγκουαΐν δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Έμπολι μεσοβδόμαδα, ενώ οι Μπορίνι και Κουτρόνε που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό του στην Τοσκάνη ταλαιπωρούνται και εκείνοι από τραυματισμούς.

"Ούτε ο Μπορίνι είναι καλά, έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Θα αξιολογήσω την κατάσταση και κάτι θα σκαρφιστούμε. Ο Ιγκουαΐν δοκίμασε αλλά έχει ακόμα ενοχλήσεις.

Δεν αξίζει τον κόπο να ρισκάρω με τη συμμετοχή του. Εκείνος θα πει την τελευταία λέξη, αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος, είναι ανώφελο να προσπαθεί και να δοκιμάζει.

Πρόβλημα έχει και ο Κουτρόνε, τον οποίο θαυμάζω γιατί θέλει να δηλώσει παρών με κάθε κόστος", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο Γκατούζο, με τους "ροσονέρι" να έχουν μάλιστα να αντιμετωπίσουν σε πέντε ημέρες από τώρα τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μένει να δούμε ποιοι εκ των τριών επιθετικών της Μίλαν θα είναι στη διάθεση του Γκατούζο για τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ