ΜΙΛΑΝ

Δεν βλέπει... εστία η Μίλαν!

Δεν βλέπει... εστία η Μίλαν!

Το ισόπαλο ματς με την Κάρπι όχι μόνο απομάκρυνε τη Μίλαν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Serie A αλλά τη φόρτωσε και με ένα αρνητικό ρεκόρ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Μίλαν ήταν εντυπωσιακή στο ματς με τη Σαμπντόρια στο "San Siro" όπου την φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ και "ζέστανε" τον κόσμο της, όμως μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να τον "παγώσει" για μία ακόμα φορά, καθώς δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της 19ης της βαθμολογίας, Κάρπι.

Η λευκή ισοπαλία στην έδρα της νεοφώτιστης άφησε τους "ροσονέρι" εννεά βαθμούς πίσω από την κορυφή και στην 8η θέση, ενώ της έδωσε και ένα αρνητικό ρεκόρ το οποίο είναι ενδεικτικό του "προβλήματος" που αντιμετωπίζει όσον αφορά στην παραγωγικότητά της.

Δεν βλέπει... εστία η Μίλαν!

Συγκεκριμένα, μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 15 αγωνιστικών του πρωταθλήματος, η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς είναι εκείνη με το χαμηλότερο ποσοστό όσον αφορά σε τελικές προσπάθειες εντός της αντίπαλης εστίας, καθώς από τις 159 τελικές μόνο το 35,9% έχει βρει εστία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους παίκτες που εμφανίζονται σε άσχημη κατάσταση για τη Μίλαν το τελευταίο διάστημα στη γραμμή κρούσης είναι ο Κάρλος Μπάκα, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά (6 γκολ) αλλά τον τελευταίο μήνα έχει χάσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ