ΜΙΛΑΝ

Αυτοί είναι οι τρεις σωματοφύλακες του Μιχάιλοβιτς

Αυτοί είναι οι τρεις σωματοφύλακες του Μιχάιλοβιτς

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κερδίζει σιγά σιγά την εμπιστοσύνη του Σίνισα Μιχάιλοβιτς, όμως άλλοι είναι μέχρι στιγμής οι "εκλεκτοί" του Σέρβου τεχνικού. Δείτε ποιοι είναι οι τρεις παίκτες που δεν βγαίνουν με... τίποτα από το αρχικό σχήμα των "ροσονέρι".

Το ματς κόντρα στην Ουντινέζε στο "Φρίουλι" έφερε ξανά το χαμόγελο στα χείλη του Μάριο Μπαλοτέλι καθώς στην επιστροφή με τη φανέλα των "ροσονέρι" ως βασικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ενώ άκουσε στη συνέντευξη Τύπου τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς να τον χαρακτηρίζει ως τον MVP του αγώνα .

Την ώρα πάντως που "Super Mario" ευελπιστεί πως παιχνίδι με παιχνίδι θα χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τον Σέρβο τεχνικό και θα βρίσκει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι τους με το καλημέρα και έχουν αγωνιστεί και στα 450 λεπτά που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής στη Serie A.

Αυτοί είναι τρεις: ο σέντερ μπακ Αλέσιο Ρομανιόλι, για τον οποίο εισηγήθηκε προσωπικά ο Μιχάιλοβιτς το καλοκαίρι (συνεργάστηκε πέρυσι μαζί του στη Σαμπντόρια) και για τον οποίο η Μίλαν δαπάνησε 25.000.000 ευρώ να τον πάρει από τη Ρόμα, ο γκολκίπερ Ντιέγκο Λόπεθ (αν και έχει κάνει κάποια λάθη στις πρώτες αγωνιστικές) και ο Ματία Ντε Σίλιο που καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας των Μιλανέζων.

Αυτοί είναι οι τρεις σωματοφύλακες του Μιχάιλοβιτς

Από εκεί και πέρα ακολουθούν όσον αφορά στο χρόνο συμμετοχής οι Σαπάτα (412 λεπτά) και Μπάκα (400 λεπτά), ο Μπαλοτέλι έχει φτάσει ήδη τα 138 ενώ ο παίκτης που έχει χρησιμοποιηθεί λιγότερο από τον Μιχάιλοβιτς στις πρώτες 5 αγωνιστικές είναι ο Αλέσιο Τσέρτσι με μόλις 21 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ