ΜΙΛΑΝ

Αυτό είναι το deal μεταξύ της Μίλαν και του Ντοναρούμα

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma stops the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma stops the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η "Gazzetta dello Sport" αποκαλύπτει αναλυτικά τη συμφωνία μεταξύ του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και της Μίλαν για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πόσα θα λαμβάνει ο Αντόνιο Ντοναρούμα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη Μίλαν. Ύστερα από μία επεισοδιακή περίοδο, κατά την οποία, ο 18χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε στο στόχαστρο των φίλων των "ροσονέρι", κατηγορούμενος πως αρνήθηκε νέο συμβόλαιο για τα χρήματα, το κλίμα φαίνεται πως έχει ομαλοποιηθεί και οι δύο πλευρές βαδίζουν προς συμφωνία.

Σύμφωνα με σημερινό (07/07) δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", οι όροι της συμφωνίας έχουν "κλειδώσει" και πλέον απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως η ρήτρα αποδέσμευσης θα ανέλθει στα 75.000.000-80.000.000 ευρώ και θα είναι ανεξάρτητη απ' την πρόκριση ή μη της Μίλαν στο Champions League.

Παράλληλα, ο "Τζίτζιο" θα υπογράψει συμβόλαιο, κατά πάσα πιθανότητα, μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αντί για το 2022, ενώ η παραπάνω ρήτρα θα αφορά και τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες. Όσον αφορά στις ετήσιες απολαβές του, αναμένεται να "καρπώνεται" περίπου 6.000.000 ευρώ. Επίσης, μπακ απ του νεαρού πορτιέρε θα είναι ο αδερφός του, Αντόνιο, για τον οποίο έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ των Μιλανέζων και του Αστέρα Τρίπολης. Ο 27χρονος πρώην τερματοφύλακας της Τζένοα θα αμείβεται με 1.000.000 ευρώ ετησίως.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Αυτό είναι το deal μεταξύ της Μίλαν και του Ντοναρούμα
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ