ΜΙΛΑΝ

Αποθέωση Νο2 για τον Κακά στο Μιλάνο

Αποθέωση Νο2 για τον Κακά στο Μιλάνο

Λίγες ώρες μετά την επίσκεψη στο μουσείο της Μίλαν, ο Κακά αποθεώθηκε και στο "San Siro" απ' τους οπαδούς της ομάδας, καθώς στο ημίχρονο του ματς με την Αούστρια κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και φόρεσε ξανά τη "ροσονέρα" φανέλα (photos & video)

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Κακά είχε επισκεφτεί το μουσείο της Μίλαν (Casa Milan) και λίγες ώρες αργότερα παρακολούθησε την αναμέτρηση των "ροσονέρι" με την Αούστρια Βιέννης για το Europa League.

Στο ημίχρονο του αγώνα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Μάρκο Φασόνε, τον τίμησε δίνοντάς του την φανέλα με το όνομά του και το Νο22, αυτή που φορούσε δηλαδή όταν έπαιζε στην ομάδα (κατέκτησε το Champions League και ο τελευταίος παίκτης που έχει πάρει τη "Χρυσή Μπάλα" πριν απ' τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι).

Ο 35άχρονος Βραζιλιάνος αμέσως έβγαλε το μπουφάν του και φόρεσε την φανέλα, γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση από τους οπαδούς.

"Siam venuti fin qua, siam venuti fin qua per vedere segnare Kaka", τραγουδούσαν οι οπαδοί, δηλαδή... "Ήρθαμε μέχρι εδώ για να δούμε να σκοράρει ο Κακά".

Η διοίκηση της Μίλαν έχει κάνει πρόταση στον Κακά να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά δεν μπορεί να δώσει άμεσα απάντηση, καθώς ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ή όχι (πριν ένα μήνα αποχαιρέτησε την Orlando City και το MLS).

"Μετά το ματς πήγα και στα αποδυτήρια, ήταν μία σπουδαία νίκη και είμαι βέβαιος πως την χάρηκε ο κόσμος. Είναι πάντα ωραίο συναίσθημα να γυρίζεις σπίτι, έχω τόσες πολλές σπουδαίες αναμνήσεις. Ήταν ένα ιδιαίτερο βράδυ που θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για το καλωσόρισμα. Forza Milan", τόνισε ο Κακά.

Αποθέωση Νο2 για τον Κακά στο Μιλάνο
Αποθέωση Νο2 για τον Κακά στο Μιλάνο
Αποθέωση Νο2 για τον Κακά στο Μιλάνο
Αποθέωση Νο2 για τον Κακά στο Μιλάνο

photos: AC Milan twitter

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ