ΜΙΛΑΝ

Απόσταση μεταξύ Μίλαν και Ντοναρούμα

Απόσταση μεταξύ Μίλαν και Ντοναρούμα

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ετοιμάζεται να κλείσει τα 18 και πλέον θα μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αν και η διαφορά με τη Μίλαν στο οικονομικό είναι τεράστια.

Μεγάλη διαφορά προκύπτει στις συζητήσεις μεταξύ της Μίλαν και του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, για την ανανέωση του συμβολαίου των δύο πλευρών.

Οι "ροσονέρι" προσπαθούν να "δέσουν" στον σύλλογο τον κορυφαίο παίκτη τους, ωστόσο οι απαιτήσεις που προβάλλει ο ατζέντης του, Μίνο |Ράιολα, δυσκολεύουν την κατάσταση.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας αμείβεται με 100.000 ευρώ τον χρόνο, βάση των όσων προβλέπονται από την ιταλική αθλητική νομοθεσία περί ανηλίκων και δεν μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι να συμπληρώσει τα 18 του, το ερχόμενο Σάββατο.

Η μέρα πλησιάζει, ωστόσο οι δύο πλευρές παραμένουν σε απόσταση, αφού η Μίλαν προσφέρει συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 2.500.000 ευρώ, καθώς και μπόνους που αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, ενώ ο Ράιολα έχει διαμηνύσει ότι ζητά περίπου 5.000.000 ευρώ για τον πελάτη του.

Την ίδια στιγμή, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεση, αν και το προβάδισμα στους "μνηστήρες" μοιάζει να το έχει η Γιουβέντους, που αναζητά τον διάδοχο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που αποχωρεί από τη δράση το καλοκαίρι του 2018.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ