ΜΙΛΑΝ

Αποδοκιμάστηκε ο Ντοναρούμα από τους φίλους της Μίλαν

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αποδοκιμάστηκε από τους οργανωμένους της Μίλαν μόλις βγήκε για προθέρμανση. Δύσκολες στιγμές για τον 19χρονο Ιταλό γκολκίπερ.

Το γυαλί στις σχέσεις των φίλων της Μίλαν με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα ράγισε από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν το μέλλον του στην ομάδα του έγινε σίριαλ. Πολλοί είναι αυτοί που δεν του συγχώρεσαν το γεγονός πως ήθελε να φύγει και δεν άλλαξε η άποψή τους ακόμα και όταν ο 19χρονος γκολκίπερ αποφάσισε να παραμείνει στους "ροσονέρι".

Οι κακές τελευταίες εμφανίσεις του και τα λάθη που έκανε τόσο στον τελικό του Κυπέλλου με τη Γιουβέντους (ήττα με 4-0) όσο και στο ματς πρωταθλήματος με την Αταλάντα, επανέφερε την γκρίνια στο πρόσωπό του. Έτσι, λοιπόν, μόνο έκπληξη δεν πρέπει να προκαλεί το γεγονός πως αποδοκιμάστηκε στην προθέρμανση του αγώνα με την Φιορεντίνα.

Οι οργανωμένοι τον γιούχαραν, εκείνος απάντησε δείχνοντας το σήμα της Μίλαν και οι αποδοκιμασίες έγιναν εντονότερες. Αν μη τι άλλο, δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ βολικά αυτό το διάστημα, αφού υπάρχει δυσπιστία και απογοήτευση για τον ίδιο.

Ο Ντίντα, μιλώντας στο Milan TV, ανέφερε για τον Ντοναρούμα πως "εμείς οι τερματοφύλακες αντιμετωπίζουμε πάντα την πίεση, όταν βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω ο Ντοναρούμα να έμαθε από τα λάθη του, όπως έκανα και εγώ. Έχει ήδη αποδείξει ότι είναι σπουδαίος τερματοφύλακας και τώρα μπορεί να γίνει ακόμα πιο δυνατός. Η συμβουλή που μπορώ να του δώσω, είναι να μείνει ήρεμος".

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ