ΜΙΛΑΝ

Αντόνιο Ντοναρούμα: "Εκεί ανήκει το μέλλον του Τζιανλουϊτζι"

Αντόνιο Ντοναρούμα: "Εκεί ανήκει το μέλλον του Τζιανλουϊτζι"

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα μίλησε στον ιταλικό Τύπο, με αφορμή τα σενάρια που θέλουν τον αδερφό του, Τζιανλουϊτζι, να αποχωρεί απ' τη Μίλαν. Διαβάστε την άποψή του για το θέμα.

Με δηλώσεις του σε ιταλικό μέσο, ο αδερφός του Τζιανλουϊτζι Ντοναρούμα, Αντόνιο, ξεκαθάρισε ότι ο τερματοφύλακας της Μίλαν δεν σκοπεύει να μεταβεί στη Γιουβέντους, παρά τις φήμες που ακούγονται.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Ο Τζιανλουϊτζι δεν θα πάει ποτέ στη Γιουβέντους. Δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσει απ' τη Μίλαν. Μιλάμε κάθε μέρα, ενώ τα απογεύματα παίζουμε παιχνίδια στο διαδίκτυο. Εκείνος πήγε στη Μίλαν. Εγώ θα παίξω στην Ατλέτικο Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα".

"Τον γνωρίζω και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αφήσει τη Μίλαν για τον κόσμο. Είναι πραγματικά χαρούμενος στην ομάδα και πάντα ήταν οπαδός της".

Επιπλέον, αποκάλυψε την ψυχική κατάσταση του 17χρονου κίπερ, έπειτα απ' την αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ (2-2): "Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε αρκετά για ποδόσφαιρο, αλλά πάντα παίρνουμε τηλέφωνο ο ένας τον άλλον μετά τα παιχνίδια. Μετά το ματς απέναντι στην Ίντερ ήταν θυμωμένος και προσπάθησα να τον ηρεμήσω".

Ακόμα, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης χαρακτήρισε τον αδερφό του ως τον επόμενο Μπουφόν: "Σήμερα το νούμερο ένα είναι ο Μπουφόν. Το σύμβολο των Ιταλών τερματοφυλάκων. Ο επόμενος είναι ο Τζιανλουϊτζι, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Μπουφόν στην εθνική".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ