ΜΙΛΑΝ

Ανακοίνωσε Ντοναρούμα από Αστέρα η Μίλαν

Ανακοίνωσε Ντοναρούμα από Αστέρα η Μίλαν
LAPRESSE/SPADA

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα είναι κι επίσημα παίκτης της Μίλαν από την Τετάρτη. Ο αδερφός του Τζιανλουίτζι αποκτήθηκε από τον Αστέρα και μία ημέρα μετά από τις υπογραφές, ανακοινώθηκε από τους "ροσονέρι".

Μία ημέρα μετά από τον Τζιανλουίτζι, η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση και του αδερφού του, Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας αγοράστηκε από τους "ροσονέρι" στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να πείσουν τον 18χρονο διεθνή Ιταλό να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Την Τετάρτη ανακοινώθηκε η μεταγραφή, με τον Αντόνιο Ντοναρούμα να έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να έχει υπογράψει από την Τρίτη.

Οι Αρκάδες θα καρπωθούν αρχικά ένα ποσό περί τα 1.500.000 ευρώ για τη μεταγραφή, ωστόσο ένα ποσοστό 30% θα καταλήξει στην Τζένοα, η οποία είχε κρατήσει μέρος των οικονομικών δικαιωμάτων του παίκτη, όταν τον αποδέσμευσε τον περσινό Ιούλιο για να καταλήξει στην Ελλάδα.

Ανακοίνωσε Ντοναρούμα από Αστέρα η Μίλαν

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα επιστρέφει στο Μιλανέλο, αφού ξεπήδηξε από τα τμήματα υποδομής του ιταλικού συλλόγου. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2006 από τη Γιούβε Στάμπια και το 2010 άρχισαν οι δανεισμοί του σε Πιατσέντζα και Γκούμπιο, προτού μείνει ελεύθερος το 2012 και καταλήξει στην Τζένοα.

Παρ' όλα αυτά, οι αδερφοί Ντοναρούμα δεν συνυπήρξαν στη Μίλαν, αφού ο Τζιανλουίτζι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013. Αμφότεροι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ