ΜΙΛΑΝ

Ανακοίνωσε Μπίγλια η Μίλαν

Ανακοίνωσε Μπίγλια η Μίλαν

Η Μίλαν ξεπέρασε τα 180.000.000 ευρώ σε μεταγραφές, αφού ανακοίνωσε και τη δέκατη φετινή, τον αρχηγό της Λάτσιο, Λούκας Μπίγλια.

Ο Λούκας Μπίγλια αποτελεί κι επίσημα ποδοσφαιριστή της Μίλαν, αφού οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του αρχηγού της Λάτσιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο 31χρονος μέσος θα κοστίσει 17.000.000 ευρώ σε αρχικό στάδιο, ενώ ενδέχεται να κοστίσει ακόμα 3.000.000 ευρώ ως μπόνους.

Ο Αργεντινός διεθνής βρίσκεται στο Μιλάνο από το βράδυ της Παρασκευής, όπου γνώρισε την αποθέωση από το κοινό, λίγο μετά από την άφιξη και του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες, με τους "λατσιάλι" να ζητούν υψηλότερα ποσά, ωστόσο η επιθυμία του παίκτη να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ της Μίλαν, οδήγησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Μπίγλια αποτελεί το δέκατο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βιτσέντζο Μοντέλα, η οποία πραγματοποιεί το πιο "ακριβό" καλοκαίρι στην ιστορία της Serie A, αφού μέχρι στιγμής έχει δαπανήσει σε παίκτες 180.500.000 ευρώ.

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ