ΜΙΛΑΝ

Ανακοίνωσε Κεσιέ η Μίλαν

Ανακοίνωσε Κεσιέ η Μίλαν

Ο εκ των κορυφαίων μέσων της Serie A την περσινή σεζόν, Φρανκ Κεσιέ, παραχωρήθηκε στη Μίλαν από την Αταλάντα ως δανεικός για δύο χρόνια.

Έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς μέσους της φετινής σεζόν στη Serie A απέκτησε η Μίλαν. Ο κινητήριος μοχλός της Αταλάντα, που τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας φέτος, Φρανκ Κεσιέ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροσονέρι" μέχρι το 2019.

Ο 20χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες κράτησαν δύο ημέρες και αρχικά προβλημάτισαν τους ανθρώπους των "ροσονέρι". Όπως αποδείχθηκε, ο 15 φορές διεθνής ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα στον χόνδρο του γονάτου του και πήρε το "πράσινο φως".

Ο Κεσιέ, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στην Στέλα Κλουμπ της πατρίδας του το 2014 και το 2015 πήρε μεταγραφή στην Αταλάντα (το 2015-2016 έπαιξε δανεικός στην Τσεζένα) αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού για δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2019 η Μίλαν έχει την υποχρέωση να τον αγοράσει.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 28.000.000 ευρώ, την ώρα που προ δύο ετών κόστισε στην ομάδα του Μπέργκαμο μόλις 300.000 ευρώ.

Ο Κεσιέ είναι η δεύτερη μεταγραφή των νέων ιδιοκτητών της Μίλαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά από την αγορά του Αργεντινού στόπερ Ματέο Μουσάκιο από τη Βιγιαρεάλ έναντι 18.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ