ΜΙΛΑΝ

Αμπιάτι: "Ο Θεός αποφάσισε για τον Ντοναρούμα"

Italian Soccer Serie A - Milan vs Sassuolo -
Milano - San Siro Stadium - 25/10/2015
Gianluigi Donnarumma - Italian Soccer Serie A - Milan vs Sassuolo - fotografo: Fabrizio Forte
Italian Soccer Serie A - Milan vs Sassuolo - Milano - San Siro Stadium - 25/10/2015 Gianluigi Donnarumma - Italian Soccer Serie A - Milan vs Sassuolo - fotografo: Fabrizio Forte ? FABRIZIO FORTE +39335480507

Ο Κρίστιαν Αμπιάτι έπλεξε το εγκώμιο του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με δηλώσεις του, τονίζοντας πως ήταν θέλημα Θεού να ακολουθήσει ο νεαρός Ιταλός καριέρα τερματοφύλακα.

Ο 16χρονος Τζανλουίτζι Ντοναρούμα μετράει μόλις έξι ματς κάτω από την εστία της Μίλαν όμως σε αυτά τα 450 αγωνιστικά λεπτά έχει καταφέρει να πείσει τους πάντες στο Μιλανέλο για την αξία του.

Ο τελευταίος που αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον νεαρό πορτιέρε ήταν ο Κρίστιαν Αμπιάτι, με τον 38χρονο κίπερ των "ροσονέρι" να υποστηρίζει μέσω συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κροτόνε για το Coppa Italia (θα είναι βασικός) πως ο Ντοναρούμα είναι... ευλογημένος.

Αμπιάτι: "Ο Θεός αποφάσισε για τον Ντοναρούμα"

"Έχετε δει όλοι την ποιότητα που έχει. Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, είναι εξαιρετικό παιδι που έχει το μυαλό στο κεφάλι.

Χρειάζεται μόνο να σκέφτεται τη δουλειά του και να την κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο" , δήλωσε αρχικά ο Αμπιάτι και πρόσθεσε:

Αμπιάτι: "Ο Θεός αποφάσισε για τον Ντοναρούμα"

"Ελάχιστοι έχουν τα δικά του προσόντα στα 16 τους χρόνια. Ο Κύριος τον είδε και είπε "Εσύ πρέπει να κάνεις τον τερματοφύλακα".

Το δικό μου μέλλον; Είμαι καλά, δεν έχω χάσει ακόμα κάποια προπόνηση. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ