ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζοζέ Μουρίνιο: "Κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από την ομάδα"

Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Περιμέναμε πως και πως τη συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο στο πλαίσιο της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Γουέστ Χαμ. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα γράφτηκαν πολλά για τον "Μου" και τον Πογκμπά. Τώρα, έχουμε απαντήσεις.

" Κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από την ομάδα" είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο μιλώντας στους εκπροσώπους των Μίντια στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουέστ το Σάββατο (29/9), έτσι άρχισε...

Ερωτηθείς ο "Special One" για τα όσα γράφτηκαν για εκείνον και τις σχέσεις του με τον Πολ Πογκμπά και επεισόδιο που φέρεται να έγινε μεταξύ τους στην προπόνηση, απάντησε: " Είναι ένας παίκτης όπως όλοι οι άλλοι. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από το κλαμπ, κι εφόσον είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά του τότε θα παίζει, εάν πάλι δεν είμαι δεν θα παίζει."

Και συμπλήρωσε για τον Πογκμπά: " Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά του αυτή την εβδομάδα, πραγματικά χαρούμενος. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη τα πήγε εξαιρετικά... Η ομάδα χρειάζεται καλούς ποδοσφαιριστές, παίκτες με προσωπικότητα. Αυτός τα έχει και θα παίξει το Σάββατο."

Για τους δημοσιογράφους και την ιστορία που κυκλοφόρησε στα Μίντια σχετικά με τις σχέσεις με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, σχολίασε: " Ήταν καταπληκτικό για εσάς να φτιάξετε μία ιστορία, μία τρομερή ιστορία, μέσα από 15 λεπτά ανοιχτής προπόνησης. Για τις σχέσεις μας είναι όπως ακριβώς τα είπε ο Πολ στην Μεικτή Ζώνη. Έχουμε μία καλή σχέση προπονητή με παίκτη..."

Κλείνοντας, ο Μουρίνιο σημείωσε ξανά: " Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερη από τον καθένα κι εγώ πρέπει να το υπερασπιστώ αυτό."

Κι όλα αυτά συμβαίνουν, την ίδια στιγμή που Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει στη γωνία για ν' αρπάξει τη δουλειά στο "Όλντ Τράφορντ". Σύμφωνα, μάλιστα, με τους Βρετανούς, ο Ζιζού προετοιμάζεται για την πρόκληση με ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ