ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ζήτησε να φύγει ο Λουκάκου, δεν πέφτει κάτω από τα 89 εκατ. ευρώ η Γιουνάιτεντ

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό το Μιλάνο και την Ίντερ. Δεν διαπραγματεύονται οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πρόταση κάτω από 89 εκατ. ευρώ λέει το ESPN.

To ESPN έριξε τη "βόμβα", αναφέροντας σε ρεπορτάζ του πως ο Ρομέλου Λουκάκου ξεκαθάρισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι θέλει ν' αποχωρήσει από το κλαμπ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, εκεί που αποτελεί πρώτη επιλογή του Αντόνιο Κόντε.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φέρεται ν' ανάλαβε προσωπικά να μεταπείσει τον Βέλγο φορ, αλλά εκείνος εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Premier League και να ψάξει την τύχη του στην Serie A. Το προαναφερθέν Μέσο τονίζει στο ρεπορτάζ του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να επιτρέψει στον Λουκάκου να φύγει εάν η πρόταση που θα φτάσει στο κλαμπ είναι κάτω από 89 εκατ. ευρώ.

Στο δημοσίευμα φαίνεται ότι οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είναι κάθετοι στα θέλω τους. Απαιτούν καθαρά το ποσό, ούτε λιγότερα, ούτε ανταλλαγές. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πάντως, ο Λουκάκου βρίσκεται στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ, εκτός βέβαια και αν η Ίντερ κάνει το "μπαμ" και πληρώσει τις απαιτήσεις των Άγγλων.

Υπενθυμίζουμε ότι από το 2017 ο 26χρονος επιθετικός με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει 42 γκολ σε 96 ματς και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ