ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Χτυπάει" Ντάνι Ρόουζ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Tottenham Hotspur's Danny Rose celebrates scoring his side's second goal Burnley's during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at White Hart Lane stadium in London, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham Hotspur's Danny Rose celebrates scoring his side's second goal Burnley's during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at White Hart Lane stadium in London, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Ντάνι Ρόουζ απ' την Τότεναμ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προσφέροντας έως και 57.000.000 ευρώ για χάρη του.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ντάνι Ρόουζ, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ. Ο Άγγλος μπακ αποτελεί διακαή πόθο του Ζοζέ Μουρίνιο για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, όντας διατεθειμένος να προσφέρει έως και 57.000.000 ευρώ για χάρη του.

Ο 27χρονος διεθνής αμυντικός πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι, με αποτέλεσμα το περασμένο καλοκαίρι να εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει απ' τους "Spurs". Ωστόσο, λόγω και της αποχώρησης του Κάιλ Γουόκερ, οι διοικούντες την Τότεναμ ήταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Βέβαια, ο άκομψος τρόπος που εξέφρασε τις τάσεις φυγής του, μέσω συνέντευξης στην εφημερίδα "Sun", σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός στην αρχή της σεζόν, έχει ως συνέπεια να τεθεί στο περιθώριο, μετρώντας μόλις πέντε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρ' όλα αυτά, ο Μουρίνιο θεωρεί πως είναι ιδανικός για να αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ των "Κόκκινων Διαβόλων", αφού ο Άσλεϊ Γιάνγκ που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση δεν είναι καθαρόαιμος αμυντικός, ενώ ο Λουκ Σο που αποκτήθηκε έναντι 30.000.000 απ' τη Σαουθάμπτον πριν μερικά χρόνια δεν υπολογίζεται απ' τον Πορτογάλο.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ