ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χάρι Μαγκουάιρ: Κόπηκε από την Εθνική Αγγλίας μετά από την ενοχή του

Manchester United's Harry Maguire reacts during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium, in Leicester, England, Sunday, July 26, 2020. (Oli Scarff/Pool via AP)
Manchester United's Harry Maguire reacts during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium, in Leicester, England, Sunday, July 26, 2020. (Oli Scarff/Pool via AP) AP

Την απόφασή του να κόψει τον Χάρι Μαγκουάιρ από την αποστολή για τους αγώνες με την Ισλανδία και τη Δανία ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Λίγη ώρα μετά από την ενοχή του για το περιστατικό βίας στη Μύκονο, ο Χάρι Μαγκουάιρ έμαθε ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας τον έκοψε από την αποστολή της ομάδας για τους επερχόμενους αγώνες με την Ισλανδία και τη Δανία.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είχε προετοιμάσει τον κόσμο, είχε εξηγήσει δηλαδή ότι ανάλογα με την απόφαση του δικαστηρίου θα πάρει και εκείνος τη δική του απόφαση για τον κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον οποίο άφησε τελικά εκτός αποστολής. Σε αυτή υπάρχουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αγγλικής ομοσπονδίας 23 αθλητές.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ