ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χαμός στο Twitter για την παρουσία της Τζούλια Ρόμπερτς στο "Old Trafford"

Χαμός στο Twitter για την παρουσία της Τζούλια Ρόμπερτς στο "Old Trafford"

Στο Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (1-1) βρέθηκε χθες (27/11) η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία έδωσε αφορμή για σχόλια στο Twitter. Διαβάστε παρακάτω τα τέσσερα καλύτερα.

H Τζούλια Ρόμπερτς βρέθηκε χθες (27/11) στο "Old Trafford" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ (1-1). Μάλιστα, παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η σταρ του Χόλιγουντ έδωσε αφορμή για σχόλια στους φίλαθλους των "κόκκινων διαβόλων" στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αμερικανίδα σταρ βρέθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, συνομιλώντας με ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ. Βέβαια, το περισσότερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν μερικές δημοσιεύσεις στο Twitter, οι οποίες σχολίαζαν την παρουσία της Ρόμπερτς στο "Θέατρο των Ονειρων".

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά, η οποία έκανε λόγο για το ότι η Τζούλια Ρόμπερς βρέθηκε για περισσότερα λεπτά στο χορτάρι απ' τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ! "Η Τζούλια Ρόμπερτς βρέθηκε στα επίσημα. Μήπως ο Μουρίνιο ήθελε να της πει 'γεια'". Προφανώς το παραπάνω Tweet αναφέρεται στην αποβολή του Special One.

Δείτε παρακάτω όλα τα σχόλια:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ