ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χαμόγελα από τον Φαν Χάαλ

Χαμόγελα από τον Φαν Χάαλ

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ βάφτηκε κόκκινο και ο- συνήθως βαρύς- Λουίς Φαν Χάαλ μοίραζε χαμόγελα μετά τον αγώνα. Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Σίτι και είναι σε θέση ισχύος για την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του επόμενου Champions League. Όπως ήταν λογικό, ο Λούις Φαν Χάαλ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου από αυτή την εξέλιξη.

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο κόσμος μας είναι χαρούμενος. Γι’ αυτούς παίζουμε. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά αλλά συνέχισε να μας υποστηρίζει και τώρα έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Είναι μια ωραία περίοδος για να είσαι οπαδός της Γιουνάιτεντ. Στα πρώτα 15 λεπτά η Σίτι κυριάρχησε και σκόραρε. Ισοφαρίσαμε και ξανακερδίσαμε την εμπιστοσύνη προς τους εαυτούς μας. Από εκείνο το σημείο και μετά κάναμε ένα φανταστικό ματς. Ξεκινήσαμε άσχημα, αγχωθήκαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αλλά δείξαμε χαρακτήρα.

Πλέον είμαστε τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Σίτι στην 3η θέση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί μας δίνει αυτομάτως μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στην Τότεναμ και την Λίβερπουλ μιλούσα για το πρώτο ημίχρονο, αλλά τώρα μιλάω για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Κάνουμε βήματα, προοδεύουμε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να περιμένουμε μια τέλεια εμφάνιση. Στόχος μας ήταν να μπούμε στην τετράδα και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν τελικά τα καταφέρουμε. Έχω πει πως δεν είναι εύκολο και απομένουν ακόμη έξι παιχνίδια για να παίξουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο", ήταν οι δηλώσεις του ευτυχισμένου Ολλανδού τεχνικού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ