ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Σο

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Σο

Αφού πέρασε τις τέσσερις τελευταίες βραδιές στο νοσοκομείο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Αϊντχόφεν, ο Λουκ Σο επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει το Σάββατο στο Μάντσεστερ. Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμά του στο Instagram.

Ο Λουκ Σο είναι χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος άτυχος φέτος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς με τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Αϊντχόφεν για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League (από μαρκάρισμα του Έκτορ Μορένο) κινδυνεύει να μείνει εκτός γηπέδων μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Από το βράδυ της Τρίτης και μετά ο Άγγλος αριστερός μπακ βρισκόταν σε νοσοκομείο στην Ολλανδία δεχόμενος θεραπεία, με τον 20χρονο άσο να ανακοινώνει πάντως το Σάββατο ότι πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στο Μάντσεστερ, ευχαριστώντας παράλληλα το προσωπικό του νοσοκομείου για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την υγεία του.

"Θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στο νοσοκομείο St Anna για όλη τη φροντίδα και την προσοχή που μου έδειξαν τις τελευταίες ημέρες. Είναι κάτι που δεν ξεχάσω ποτέ! Είμαι χαρούμενος που πετάω για Μάντσεστερ σήμερα ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής μου στους αγωνιστικούς χώρους", έγραψε ο Σο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Σημειώνεται πως μετά την απώλεια του Σο (θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης) ο Λουίς Φαν Χαάλ αναζητεί πλέον τον αντικαταστάτη του για το αριστερό άκρο της αμυνας, έχοντας τρεις υποψήφιους για τη θέση: τους Ντάλεϊ Μπλιντ, Μάρκος Ρόχο και Άσλεϊ Γιανγκ.

Το μήνυμα του Λουκ Σο στον λογαριασμό του στο Instagram:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ