ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Βαρύ πρόστιμο στον Μαρσιάλ για την "ανταρσία"

Manchester United forward Anthony Martial prepares to take a shot against Club America during the first half of a friendly soccer match at University of Phoenix Stadium, Thursday, July 19, 2018, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Ralph Freso)
Manchester United forward Anthony Martial prepares to take a shot against Club America during the first half of a friendly soccer match at University of Phoenix Stadium, Thursday, July 19, 2018, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Ralph Freso) AP PHOTO/RALPH FRESO

Ο Αντονί Μαρσιάλ καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψος 200.000 ευρώ επειδή δεν επέστρεψε στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το USA Tour, ύστερα από τη γέννηση του παιδιού του.

Το μέλλον του Αντονί Μαρσιάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο, αφού ο Γάλλος επιθετικός έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον 22χρονο στράικερ ήταν η απόφασή του να μην επιστρέψει στην αποστολή των "Κόκκινων Διαβόλων", ύστερα από ειδική άδεια που έλαβε λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Ο Μαρσιάλ ταξίδεψε στο Παρίσι στις 25 Ιουλίου για να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του, Μελανί ντα Κρουζ, αλλά παρά το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ είχε μπροστά της ακόμα δύο παιχνίδια στο πλαίσιο της περιοδείας της στα γήπεδα των ΗΠΑ, ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα αποφάσισαν να επιβάλλουν πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ στον Μαρσιάλ για την "ανταρσία". Πλέον, μένει να φανεί αν θα υπάρξουν περαιτέρω κυρώσεις ή αν ο 22χρονος σταρ θα αποχαιρετήσει σύντομα το "Ολντ Τράφορντ".

Photo Credits: AP Photo/Ralph Freso

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ