ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τρελή πρόταση από Κίνα για τον Ρούνεϊ

Τρελή πρόταση από Κίνα για τον Ρούνεϊ

Δύο ομάδες από την Κίνα προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο στον Γουέιν Ρούνεϊ που θα τον κάνει, εάν το αποδεχθεί, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο.

Ότι και να γράψει κανείς για τα ποσά που δίνονται από τους Κινέζους στο ποδόσφαιρο θα είναι λίγο. Μετά τη συμφωνία με τον Οσκάρ και την μεταγραφή του Τέβες που είναι στα σκαριά οι Κινέζοι θέλουν να κάνουν μία ακόμα.

Ο παίκτης που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο 31χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του επί Μουρίνιο και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κουνήσει μαντήλι στο "Ολντ Τράφορντ".

Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν δύο ομάδες από την Κίνα και να τον κάνουν δικό τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror" η Guangzhou Evergrande Taobao και η Beijing Guoan θέλουν να τον πείσουν να πάει στην Κίνα. Για να το καταφέρουν του προτείνουν ένα συμβόλαιο το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πρόταση είναι ύψους 700.000 λιρών την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό ανεβαίνει στα 33.600.000 λίρες τον χρόνο. Για να μην παιδεύεστε με τις μετατροπές το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε περίπου 39.500.000 ευρώ. Το τι θα συμβεί το προσεχές διάστημα κι αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα το δούμε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ