ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το συγκινητικό video της Γιουνάιτεντ για τον Ρούνεϊ

Manchester Uniteds Wayne Rooney during the English Premier League soccer match between Stoke City and Manchester United at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester Uniteds Wayne Rooney during the English Premier League soccer match between Stoke City and Manchester United at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον Γουέιν Ρούνεϊ μέσα από ένα συγκινητικό video με τις κορυφαίες στιγμές του Άγγλου στράικερ με τη φανέλα των "Κόκκινων Διαβόλων".

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποτελεί παρελθόν απ' το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από 13 χρόνια. Ο εμβληματικός αρχηγός των "Κόκκινων Διαβόλων" επέστρεψε στην Έβερτον, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το μεσημέρι της Κυριακής (09/07).

Ο Άγγλος στράικερ έγραψε τη δική του, ξεχωριστή, ιστορία με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, αφήνοντας ως παρακαταθήκη ένα Champions League, ένα Europa League, πέντε Premier League, ένα FA Cup, τρία League Cups και ένα FIFA Club World Cup. Παράλληλα, είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των "Κόκκινων Διαβόλων" με 253 γκολ έναντι 249 του θρυλικού, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Με αφορμή την αποχώρηση του Ρούνεϊ, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ δημιούργησαν ένα συγκινητικό video με τις κορυφαίες στιγμές του.

Δείτε το VIDEO:

Απ' την πλευρά του, ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 31χρονο στράικερ, μέσα απ' την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Δεν είναι μυστικό πως είμαι θαυμαστής του Γουέιν. Ήταν ένα υπόδειγμα επαγγελματία καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο σύλλογο και θα παραμείνει στην ιστορία του συλλόγου για πάντα.

Δεν είναι ποτέ εύκολο να βλέπεις έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται λιγότερο απ' όσο θα ήθελε και δεν μπορούσα να σταθώ εμπόδιο όταν μου ζήτησε να επιστρέψει στην Έβερτον. Η εμπειρία του, η συγκέντρωσή του και η αποφασιστικότητά του θα λείψουν απ' την ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ