ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το σύνθημα που δεν αρέσει στον Φαν Χάαλ

Το σύνθημα που δεν αρέσει στον Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εξέφρασε την ενόχλησή του για την απαίτηση των οπαδών της Μ. Γιουνάιτεντ για... επίθεση στα τελευταία ματς και δεν έχασε την ευκαιριά να κατηγορήσει τον Πολ Σκόουλς!

Το σύνθημα "attack, attack, attack" ("επίθεση, επίθεση, επίθεση") έχει γίνει της... μόδας στα τελευταία ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την αρχή να γίνεται κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, να ακολουθεί αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα να είναι το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ.

Αιτία το γεγονός ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" παρουσιάζονται αρκετά άτολμοι επιθετικά το τελευταίο διάστημα, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να υποστηρίζει ωστόσο μετά το 2-0 επί των "μπάγκις" (Λίντγκαρντ και Μάτα τα γκολ) πως ο κόσμος έχει επηρεαστεί από τις συνεχείς κριτικές του Πολ Σκόουλς που κάνει λόγο για βαρετό ποδόσφαιρο από την πλευρά της πρώην ομάδα του.

"Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση των οπαδών επειδη δέχομαι τη γνώμη τους αλλά νομίζω πως επηρεάστηκαν από τον Πολ Σκόουλς και την κριτική του αλλά και αυτά που γράφουν τα μίντια.

Το σύνθημα που δεν αρέσει στον Φαν Χάαλ

Όταν φωνάζεις "επίθεση, επίθεση, επίθεση" και είσαι στην επίθεση για 85 λεπτά, θα πρέπει να σκεφτείς ως οπαδός, πως είναι καλό να φωνάζεις καθώς καταλαβαίνουν οι παίκτες την ανάγκη να βγουν μπροστά.

Όμως το ότι πρέπει να επιτεθούμε για να σκοράρουμε είναι κάτι που το ξέρει και η μητέρα μου και η γιαγιά μου. Τα γκολ είναι πάντα το σημαντικότερο πράγμα", δηλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ