ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το πλάνο του Σόλσκιερ έπεισε τον Μπισάκα να επιλέξει Γιουνάιτεντ

FILE - In this file photo dated Saturday, Jan. 19, 2019, Crystal Palace's Aaron Wan-Bissaka during the English Premier League soccer match against Liverpool at Anfield in Liverpool, England.  Aaron Wan-Bissaka has signed a five-year contract with Manchester United, the Premier League club have announced Saturday June 29, 2019.  (AP Photo/Rui Vieira, FILE)
FILE - In this file photo dated Saturday, Jan. 19, 2019, Crystal Palace's Aaron Wan-Bissaka during the English Premier League soccer match against Liverpool at Anfield in Liverpool, England. Aaron Wan-Bissaka has signed a five-year contract with Manchester United, the Premier League club have announced Saturday June 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira, FILE) AP PHOTO/RUI VIEIRA, FILE

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουάν-Μπισάκα, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει τους "κόκκινους διαβόλους" ενώ αποκάλυψε από πού προέκυψε το προσωνύμιο "Spiderman".

Μέχρι πρότινος η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ είχε να επιδείξει μόνο την απόκτηση του Ντάνιελ Γουίλσον από την Σουονσι (15.000.000 λίρες το κόστος της απόκτησης του Ουαλού winger), ωστόσο το δεύτερο της χτύπημα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ήταν κάτι παραπάνω από ηχηρό.

Και αυτό γιατί προσέφερε το ποσό των 50.000.000 λιρών στην Κρίσταλ Πάλας και έκανε δικό της τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα, με τον 22χρονο Άγγλο δεξιό μπακ να γίνεται η πέμπτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της και τρίτη ακριβότερη μεταγραφή φουλ-μπακ στο ποδόσφαιρο πίσω από τους Λουκάς Ερναντές και Μπεντζαμίν Μεντί.

Όσον αφορά στους λόγους που έπεισαν τον παίκτη να επιλέξει τους "κόκκινους διαβόλους" πέρα από το οικονομικό (οι εβδομαδιαίες αποδοχές του πηγαίνουν από τις 10 στις 80.000 λίρες την εβδομάδα), τους αποκάλυψε ο ίδιος στην πρώτη του συνέντευξη και περιορίζοντας στον εξής έναν: Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

"Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω επιτέλους για αυτή την ομάδα. Κάθε παιδί κάνει τέτοια όνειρα, οπότε είμαι ευγνώμων και με τιμάει που θα εκπροσωπήσω αυτό το σύλλογο.

Ο Όλε με διαβεβαίωσε για τα σχέδιά του, τι πρόκειται να κάνει με την ομάδα. Θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του σχεδίου.

Η απόφαση και το πλάνο του Σόλσκιερ έχει να κάνει με την ανακατασκευή για να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί που έπρεπε να είναι.

Ήθελα να είμαι κομμάτι αυτού του πλάνου", τόνισε ο 21χρονος φουλ-μπακ, ο οποίος εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που τον έχουν βαφτίσει "The Spider (Η αράχνη) εδώ και μερικά χρόνια.

"Ο χαρακτηρισμός "The Spider" έχει να κάνει με την έκταση και το μήκος των ποδιών μου όταν κάνω τάκλιν για τη μπάλα. Από εκεί έχει βγει το προσωνύμιο αυτό".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira, FILE

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ