ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To ξενέρωμα του Πογκμπά με τον Μουρίνιο φάνηκε μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα

Manchester United's Paul Pogba reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πολ Πογκμπά αισθάνεται ξένο σώμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελέω της παρουσίας του Μουρίνιο στον πάγκο και αυτό φάνηκε περίτρανα σε μία φάση από τον αγώνα κόντρα στην Γουέστ Χαμ (VIDEO).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώρα... μηδέν! Ο Ζοζέ Μουρίνιο προσπαθούσε να ωραιοποιήσει την κατάσταση δηλώνοντας πριν τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ πως μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο η ομάδα του παραμένει αήττητη, όμως μετά και το "χαστούκι" που δέχτηκε στο Λονδίνο (ήττα με 3-1), η κατάσταση μοιάζει αρκετά δύσκολη για αυτόν στην ακρη του πάγκου...

Είχε προηγηθεί άλλωστε η εντός έδρας ισοπαλία με την Γουλβς (1-1) και ο αποκλεισμός-σοκ στο Λιγκ Καπ από την Ντέρμπι της Championship, με τους "κόκκινους διαβόλους" να απειλούνται μάλιστα -σε περίπτωση που η Λίβερπουλ περάσει νικηφόρα από το Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι- να δουν την απόστασή τους από την κορυφή να μεταφράζεται σε διψήφια διαφορά πόντων από την 7η αγωνιστική.

Σαν μην έφταναν όλα αυτά στον Μουρίνιο, η κόντρα με τον Πολ Πογκμπά όχι μόνο δεν εκτονώθηκε αλλα παραμένει "ζεστή". Στον αγώνα με τα "σφυριά" ο Πορτογάλος είχε βασικό τον Πογκμπά (τον οποίο πριν λίγα 24ωρα καθαίρεσε από δεύτερο αρχηγό) όμως για μία ακόμα φορά τον έκανε αλλαγή.

Στο 71' τον αντικατέστησε με τον Φρεντ και τρία λεπτά αργότερα έγινε το 3-1 από τον Αρναούτοβιτς για να δώσει τη χαριστική βολή στην ομάδα του Μάντσεστερ. Ο Πογκμπά από την πλευρά του ούτε που κοίταξε τον Μουρίνιο την ώρα που αποχωρούσε ενώ στο διάστημα που αγωνίστηκε, προσέφερε ελάχιστα πράγματα.

Χαρακτηριστική μία φάση όπου είναι κάτοχος της μπάλας και κάνει λάθος πάσα χωρίς να δέχεται πίεση, με τον Γάλλο να μένει με σταυρωμένα τα χέρια και να μην κάνει προσπάθεια να τη διεδικήσει εκ νέου. Το ότι δεν "σκοτώνεται" για τον Μουρίνιο είναι πλέον πασιφανές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ