ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "καρφί" του Λουκάκου στους συμπαίκτες του που μαλώνουν με τον Μουρίνιο

ManU forward Romelu Lukaku reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU forward Romelu Lukaku reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ρομέλου Λουκάκου ρωτήθηκε σε συνέντευξή του σχετικά με τις σχέσεις των συμπαικτών του με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Η απάντησή του ξεπέρασε τα όρια της ωριμότητας (ΒΙΝΤΕΟ).

Συνέντευξη στο Bleacher Report παραχώρησε ο Ρομέλου Λουκάκου και σ' ένα απόσπασμά της απαντά σε ερώτηση σχετικά με τ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις σχέσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα, ο Λουκάκου λέει σε πρώτη φάση: " Θεωρώ πως έχει καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές..."

Ενώ για τις συγκρούσεις του Μουρίνιο με τους παίκτες, ο Βέλγος φορ ήταν ξεκάθαρος: " Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία τι σχέσεις έχει με τους ποδοσφαιριστές, για να είμαι ειλικρινής δεν με επηρεάζουν!"

Την καλύτερη ατάκα, πάντως, ο Λουκάκου την κράτησε για το τέλος αναφέροντας τα εξής: " Εάν ο Μουρίνιο διαφωνήσει με κάποιον, ζήσε με αυτό φίλε! Είσαι μεγάλος άντρας, ζήσε με αυτό..."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ