ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δείτε σε βίντεο το αντίο του Γκιγκς

Δείτε σε βίντεο το αντίο του Γκιγκς
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθεώθηκαν με τον Ράιαν Γκιγκς να βρίσκεται στο επίκεντρο και να βγάζει λόγο. Ακολούθησε και ο Νέμανια Βίντιτς.

Τελευταία παράσταση έδωσε στο "Ολντ Τράφορντ" ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Χαλ με 3-1 μπήκε αλλαγή στο 69' στο κύκνειο άσμα του στο γήπεδο που γνώρισε που έζησε απίστευτες στιγμές. Ο 40χρονος ολοκληρώνει στο τέλος της σεζόν την ποδοσφαιρική του καριέρα και γι' αυτό το εν λόγω παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για εκείνον.

Αποθεώθηκε τόσο όταν μπήκε αλλαγή όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μετά τη λήξη του πήρε το μικρόφωνο και όντας συγκινησιακά φορτισμένος είπε τα εξής:

"Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ στους παίκτες και το επιτελείο. Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον Νέμανια (Βίντιτς), ο οποίος φεύγει. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ξέρουμε ότι ήταν πολύ δύσκολα φέτος μετά από τόσα χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Ωστόσο εσείς πάντα μας στηρίζατε και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες. Θέλω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε. Έτσι είναι οι σύλλογοι, πάντα έχουν αλλαγές. Εμείς πάντα προσπαθούμε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μερικές φορές δε νικάμε, αλλά δίνουμε τα πάντα. Επομένως, συνεχίστε να μας στηρίζετε και οι καλές στιγμές θα έρθουν ξανά σύντομα".

Λίγο αργότερα πήρε τον λόγο και ο Νεμάνια Βίντιτς, αρχηγός της Γιουνάιτεντ, ο οποίος επίσης αποθεώθηκε. "Σας ευχαριστώ. Πρώτα από τους παίκτες, τον μάνατζερ, τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια κι εσάς (σ.σ. τους οπαδούς) που ήσασταν φανταστικοί μαζί μου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου". Μετά την ομιλία του Σέρβου, ο οποίος έχει υπογράψει στην Ίντερ, όλο το γήπεδο φώναζε το όνομά του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ