ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τι κάνει ο Μέσι στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ;

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μια φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι από το 2014 κοσμεί τα αποδυτήρια της ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτέλεσε σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι είναι αυτή που κοσμεί τα αποδυτήρια της ακαδημίας των "κόκκινων διαβόλων". Σε αυτήν, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα απεικονίζεται να καθαρίζει τα παπούτσια του έπειτα από φιλικό της Αργεντινής με την Κροατία στο "Upton Park" το 2014.

Γιατί όμως οι άνθρωποι του συλλόγου επέλεξαν να τοποθετήσουν μια φωτογραφία του 31χρονου, παρά το γεγονός πως από τις ακαδημίες τους πέρασαν στο παρελθόν μεγάλα ονόματα όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ράιαν Γκιγκς, ο Ρόι Κιν και ο Γκάρι Νέβιλ;

Είναι απλό. Σύμφωνα με τους "Times" στόχος αυτής της απόφασης είναι να βλέπουν οι νέοι παίκτες πως ακόμη και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη παραμένει ταπεινός. Αφού ο Μέσι καθαρίζει μόνος του τα παπούτσια του, οι παίκτες στην ακαδημία της Γιουνάιτεντ μπορούν σίγουρα να κάνουν το ίδιο. Και να έχουν πάντα τα πόδια τους "καρφωμένα" στη γη, όπως ακριβώς και ο Αργεντινός.

Η φωτογραφία στα αποδυτήρια:

Τι κάνει ο Μέσι στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ;

Κεντρική photo: AP/Manu Fernandez

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ