ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τη γλιτώνει ο Λουκακού για την κλοτσιά εκτός φάσης στον Μπονγκ

Τη γλιτώνει ο Λουκακού για την κλοτσιά εκτός φάσης στον Μπονγκ

Ο Ρομελού Λουκακού απέφυγε τιμωρία τριών αγωνιστικών για την κλοτσιά του στα γεννητικά όργανα του πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Γκαετάν Μπονγκ (video).

Ο Ρομελού Λουκακού δεν θα τιμωρηθεί για την αντιαθλητική ενέργειά του να κλοτσήσει στα γεννητικά όργανα τον Γκαετάν Μπονγκ, εκτός φάσης, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η υπόθεση εξετάστηκε από ανεξάρτητη τριμελή επιτροπή πρώην διαιτητών της FA, η οποία απεφάνθη πως το περιστατικό δεν χρήζει περαιτέρω ασχολίας, αν και σε περίπτωση που απαγγελλόταν κατηγορία στον Βέλγο επιθετικό των "κόκκινων διαβόλων", θα έχανε τα επόμενα τρία παιχνίδια.

Η φάση σημειώθηκε στο 66ο λεπτό της συνάντησης, σε μία σέντρα στην περιοχή, όπου ο αρχισκόρερ της Γιουνάιτεντ μαχόταν με τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού. Όταν η μπάλα χάθηκε, ο Λουκακού επιχείρησε να κλοτσήσει προς τα πίσω με το δεξί πόδι τον αντίπαλό του, αλλά αστόχησε. Προσπάθησε και με το αριστερό και πέτυχε τον 29χρονο Καμερουνέζο, ο οποίος, πάντως, δεν τραυματίστηκε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ